Iti oferim posibilitatea de a avea o expunere mai mare pe site-ul www.koopon.ro!

Cea mai COVENABILA si mai IEFTINA oferta de pe piata de profil!
Ai la indemana 5 variante optime pentru ca mesajul tau publicitar (chiar daca nu se refera la vreo oferta de reduceri care sa fie postata pe site) sa ajunga unde trebuie: la potentialii tai clienti.
Crearea si postarea unui banner publicitar in header-ul site-ului koopon.ro.

La fiecare 5 secunde, banner-ul afisat in partea superioara a site-ului se roteste afisand, rand pe rand, toate reclamele care sunt stocate in sistem. Oricine naviga pe site intra automat in contact cu informatia ta.

Totul la un cost de 80 lei/luna!

Crearea si postarea unei casute publicitare de 300px x 150px in zona laterala a site-ului, loc unde se posteaza, prin rotatie, numai reclame publicitare care nu au nimic in comun cu ofertele de reducere afisate pe site.

Totul la un cost de 60 lei/luna!

Crearea si postarea unei casute publicitare de 50px x 50px in zona laterala a site-ului, loc unde se posteaza, prin rotatie, numai reclame publicitare care nu au nimic in comun cu ofertele de reducere afisate pe site.

Totul la un cost de 30 lei/luna!

Crearea si distribuirea unui neswletter dedicat si personalizat. Acesta ajunge la toata baza de e-mail-uri detinute de koopon.ro

Totul la un cost de 100 lei/campanie!

Campanie de SMS dedicat la toata baza de numere de telefon detinuta de koopon.ro.

Totul la un cost de 200 lei/campanie!

BONUS

La oricare varianta achizitionata iti oferim GRATUIT postarea si promovarea mesajului tau pe pagina de facebook a koopon.ro

OFERTA SPECIALA

Iti oferim achizitionarea intregului pachet de servicii la un pret exceptional, in cazul contractarii pe o perioada de 6 luni. Includem aici si BONUSUL mentionat anterior!

Totul la un cost de 250 lei/luna!