Esti agent economic? Ai o afacere si ai nevoie de cati mai multi clienti? Doresti sa te promovezi eficient si rapid cu costuri MINIME?

Atunci ai la indemana site-ul www.koopon.ro! A fost creat pentru tine ca sa te ajute in intermedierea relatiei dintre tine si potentialii tai clienti.

Ca ofertele tale, bazate numai si numai pe cupoane de reduceri, sa ajunga in piata, koopon.ro iti ofera o baza de clienti abonati de peste 10.000 de persoane, o baza de e-mail-uri de peste 1 milion de persoane (din care peste 60.000 din Constanta) si o baza de peste 20.000 de numere de telefon mobile ale abonatilor din Constanta. Acestea reprezinta principalele mijloace pe care le folosim ca ofertele tale sa ajunga direct la consumatorii tinta. Iar bazele mentionate se dezvolta permanent de la luna la luna.

Pe langa acestea, informatia pe care ne-o vei pune la dispozitie, va ajunge la peste 2000 de persoane care se afla in baza de like-uri ale profilului nostru de facebook, numar aflat si el in crestere permanenta.

In plus, partenerii nostri, fie ca sunt persoane fizice sau persoane juridice, ne sprijina in promovarea site-ului si, implicit, a ofertelor postate, prin intermediul paginilor lor web sau a profilelor de facebook.

Baza de e-mail-uri o folosim saptamanal pentru a ne informa vizitatorii prin newsletter, asupra ofertelor pe care le adaugam permanent pe site. Deasemenea, periodic, realizam campanii de e-marketing dedicate pentru a ramane permanent in constiinta publicului consumator.

Baza de numere de telefon este folosita lunar pentru a realiza campanii de SMS, prin care ne informam publicul asupra campaniilor postate pe site.

Toate acestea sunt motive suficiente sa incerci si tu sa iti promovezi afacerea si sa incerci o crestere a vanzarilor prin intermediul nostru. Mai ales ca cei carora ne adresam nu au nici o obligatie financiara fata de noi, pentru ca orice cupon de reducere postat este si va ramane GRATUIT!
Cum putem colabora?

Pasul 1:

Stabileste care este oferta de servicii sau produse pe care vrei sa o promovezi. Creaza o oferta inteligenta care sa ofere un discount substantial clientului tau. Acest lucru este cel care impulsioneaza clientul sa vina catre tine!

Redacteaza oferta, completeaza formularul pe care noi ti-l punem la dispozitie, si trimite-ne informatiile pe e-mail-ul „parteneri@koopon.ro”.

Echipa noastra de marketing va prelua propunerea ta, o va analiza si, daca va fi nevoie, iti va face sugestii pentru ca aceasta sa aiba succesul scontat. Iti oferim, deci, consultanta necesara pentru a crea un pachet optim de servicii sau produse, ca ele sa fie cat mai atractive.

ATENTIE!

Oferta creata va fi disponibila pe toata perioada ei NUMAI pe site-ul www.koopon.ro! Nu va putea exista in alte locatii sau pe alte medii virtuale sau de alt gen! Practic, se ofera exclusivitate conform normelor contractuale dintre parti!
Pasul 2:

Odata oferta stabilita, echipa koopon.ro ii va crea „ambalajul” necesar pentru a o promova.

Tu le vei analiza si aproba! Abia in acest moment vom incheia un contract intre parti in care vom stipula in ce consta oferta ta si cum ne angajam sa o punem in valoare.

Vei intra in posesia contractului de colaborare in momentul in care iti prezentam oferta propusa de tine atat ca text cat si ca mod de prezentare virtuala.
Pasul 3:

Odata contractul incheiat, oferta propusa de tine se va regasi postata pe site, conform intelegerilor stabilite.

Noi o vom promova prin site, prin pagina de facebook, prin intermediul newsletter-ului, a postarilor individuale/nominale pe profilele de facebook, prin postari si reclame pe alte site-uri partenere sau care fac parte din grupul nostru de firme, prin campanii de SMS. Aceste campanii de promovare a ofertelor de reduceri pe site nu dureaza mult, fapt pentru care ne obligam sa facem publicitate intr-un timp foarte scurt si cat mai agresiv pentru oferta ta.

Echipa de marketing are ca scop informarea unei paturi cat mai largi de potentiali clienti.

Prin contract puteti alege urmatoarea oferta de servicii si cost:

2 oferte distincte pe luna = 150 lei

4 oferte distincte pe luna = 250 lei

6 oferte distincte pe luna = 300 lei
Pasul 4:

Potentialii clienti vor putea sa isi descarce GRATUIT cuponul aferent ofertei postate pe site si sa il printeze. Cuponul, nefiind nominal, poate fi multiplicat (prin copiere) si distribuit si altor persoane. In felul acesta marim sansele ca numarul de potentiali clienti/oferta sa fie mult mai numeros. E ca si atunci cand va prezentati oferta de discount pe flyere, le distribuiti, si se prezinta suficiente persoane cu flyer-ul la dumneavoastra pentru a beneficia de oferta.

Clientul se prezinta cu cuponul listat in unitatea dumneavoastra pentru a intra in posesia serviciului sau produsului asa cum este descris in oferta de reducere, achitand valoarea mentionata in oferta prezentata pe site si stabilita de dumneavoastra. Cuponul va fi valabil doar pentru 1 produs/1 serviciu, acesta predandu-se reprezentantului dumneavoastra.

In cazul in care clientul doreste achizitionarea mai multor servicii/produse care fac obiectul reducerii ofertate, trebuie sa va prezinte pentru fiecare cate 1 cupon printat. Este modul in care puteti sa va tineti o evidenta cat mai clara asupra numarului de oferte care „s-au intors” catre dumneavoastra in urma promovarii acestora prin koopon.ro