Utilizarea cupoanelor
1) Cu cuponul tiparit te prezinti, conform termenilor si termenelor ofertei, la partenerul nostru pentru a beneficia de oferta in cauza. Prezinti cuponul, acesta ramanand in posesia partenerului nostru si achiti valoarea prezentata in oferta, valoare care are un discount semnificativ fata de preturile de lista.

2) In functie de tipul ofertei comerciantului este posibil sa poti descarca un Koopon care, odata printat il poti multiplica in cate exemplare doresti, acest lucru presupunand ca doresti sa achizitionezi mai multe produse sau servicii din respectiva oferta. Poti gasi insa si un Koopon personalizat cu numele tau care sa fie unicat. Pentru fiecare „achizitie” trebuie sa prezinti cate un cupon printat. Cupoanele care nu sunt nominale le poti oferii si prietenilor tai.
NU UITA!

1. Oferta este activa pentru scurt timp. In general ofertele sunt valabile minim o saptamana, maxim o luna. Asadar invita si alte persoane sa beneficieze de aceste avantaje! Recomanda-le site-ul sau pagina de facebook aferenta!
2. Obtinerea cupoanelor se face cu totul si cu totul GRATUIT! Site-ul www.koopon.ro nu iti percepe nici o taxa sau comision pentru a te lasa sa descarci cupoanele postate!