Doresti sa publici un cupon pe Koopon România? Nimic mai simplu, trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos:
PASUL 1 :
Apasă butonul Adauga Koopon si alege Pachetul dorit.
Exista 3 tipuri de Pachete dintre care poti alege pe care il doresti:
Primul Pachet include 1 Koopon si costa 50.00 Lei, Koopon valabil o luna de zile timp in care beneficiaza si de promovare. Kooponul tau va fi promovat (apare printre primele) timp de 30 de zile dupa care se va dezactiva automat.
Al doilea Pachet include 1 Koopon si costa 80.00 Lei, Koopon valabil doua luni de zile timp in care beneficiaza si de promovare. Kooponul tau va fi promovat (apare printre primele) timp de 60 de zile dupa care se va dezactiva automat.
Al treilea Pachet include 1 Koopon si costa 110.00 Lei, Koopon valabil trei luni de zile timp in care beneficiaza si de promovare. Kooponul tau va fi promovat (apare printre primele) timp de 90 de zile dupa care se va dezactiva automat.

PASUL 2
Autentifica-te sau Inregistreaza-te.
Daca nu ai facut-o deja o poti face in cadrul procesului de adaugare anunt. Iti poti face un cont nou sau te poti autentifica folosind contul tau de Facebook.

PASUL 3
Compune Kooponul.
Iti trebuie un titlu, cateva fotografii, locatia si adresa iar daca ai si un numar de telefon este deja perfect.

PASUL 4
PLATA
Daca ai optat pentru unul din pachetele noastre vei ajunge in locul unde vei fi intrebat de plata. Plata se face  prin PayPal, prin Transfer Bancar sau folosind cardul prin Stripe.  Poti folosi cu succes orice card pe care il ai in buzunar pentru a efectua plata folosind PayPal sau Stripe.
Lucram la introducerea posibilitatii de a plati folosind si alte modalitati.

PASUL 5
Conecteaza-te cu noi:

Da-ne un like pe Facebook/koopon.ro pentru a fi la curent cu ale noastre campanii.

PASUL 6
Completeaza Formularul

Pentru a putea edita koopon-ul tau, si pentru a emite si o factura corespunzatoare serviciilor oferite de noi, avem nevoie sa ne completezi FORMULARUL COMERCIANTULUI de aici. Daca avem nevoie de informatii suplimentare te vom contacta in vederea obtinerii acestora.