Bucura-te in fiecare zi de ofertele cu reduceri postate pe site-ul nostru de diversi parteneri.

Cupoanele sunt GRATUITE, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti alegi oferta dorita sa cauti legatura de download si sa o accesezi. Mai departe vei primi Koopon-ul dorit si il poti folosi in perioada campaniei acestuia.

Cum functioneaza?

1) Accesezi Oferta dorita din lista de Oferte disponibila pe site-ul Koopon Romania.

 

2) Cauta legatura „DESCARCA Koopon”, si ti se va deschide o noua fereastra in care apare formularul necesar personalizarii acestuia.

 

3) Vei primi apoi o legatura personalizata de unde vei putea descarca Koopon-ul tau in format PDF. Descarca oferta in calculatorul tau (se va descarca in format pdf.) si apoi printeaza. Astfel vei obtine Koopon-ul gratuit dorit. Nu costa absolut nimic ca sa il descarci. Tot ceea ce reprezinta costul serviciului/produsului care face obiectul ofertei se achita la partenerul nostru.

NU UITA!

1. Oferta este activa pentru scurt timp. In general ofertele sunt valabile minim o saptamana, maxim o luna. Asadar invita si alte persoane sa beneficieze de aceste avantaje! Recomanda-le site-ul sau pagina de facebook aferenta!
2. Obtinerea cupoanelor se face cu totul si cu totul GRATUIT! Site-ul www.koopon.ro nu iti percepe nici o taxa sau comision pentru a te lasa sa descarci cupoanele postate!
3. Vei putea descarca o singura data koopon-ul. Este personalizat cu numele tau si o serie acceptata de comerciant. Il vei putea folosi o singura data pe timpul campaniei acelei oferte sau de mai multe ori, in functie de tipul ofertei toate informatiile necesare vor fi scrise pe acest Koopon.